Bloody Sunday

Så är det söndag igen...suck så jävla tråkigt äre! hatar söndagar verkligen...man är trött bakis(varje söndag) och myssjuk.. Inte kul alls! Men men thats life! Visst har designen på bloggen blvit fin?:) Det är svårt veta vad man ska skriva om eftersom nästan varenda kotte nu mera har en blogg, helt sjukt hur populärt det blivit! Men denna blogg handlar iallafall om killar och att finna den rätta..Boys, boys, boys!..Cant live without them! Fast egentligen hade man inte problem så hade man inget att skriva om...RIGHT?


Igår var jag ute bland vimmlet..först på en sportbar för att kolla fotboll..."kolla" fotboll. haha det är nog ett av det bästa ställena om man vill ragga killar! är ju fullproppat med killar som är på G och skriker allt de kan! Att träffa någon ute i krogmiljön är lätt men beroende på vad man är ute efter, vill du ha något seriöst kan du ju lika bra glömma det lika fort som du kom på det. Det finns ingen seriös ute på krogen! det är konstaterat..TRUST ME!!!..
men vart ska man då hitta den rätta? genom kompisar, jobbet, bekanta? men om han inte finns där heller? Är det kört? Snart sitter man där 65 bast och glor på bingo ensam. faaaan va skoj! Nä ska försöka vara lite positiv nu men sanningen är skrämmande!....

Aja,back 2 my dreamworld

/ M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0